premijera 29. srpnja u žminju

Nakon predstave "Moje istrijansko korona vjenčanje", Teatar Naranča ima novu urnebesnu komediju. Evo detalja

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Istrijanske navade

Istrijanske navade


Teatar Naranča ponovno donosi novi naslov svoje Scene 15+, dakle namijenjeno tinejdžerima, mladima, ali i svima željnim dobre zabave i smijeha. Nakon predstave "Moje istrijansko korona vjenčanje" koja je u korona godini bila rasprodana, novi je naslov "Istrijanske navade" koji će u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Žminj biti izvedeno Zad Kaštela u Žminju u petak, 29. srpnja u 21 sat.

Bračni par, Vinko i Marija pokušavaju u zadnji trenutak pripremiti sve za dolazak prvih turista i dok im u tome pomažu zanimljivi likovi poput susjede Slavonke, poštara, te mlade cure Tine iz grada, probleme im stvaraju baba Fuma te barba Mario.

Tu su i strani turisti koji će gledatelje upoznati sa starim istarskim običajima te ih pritom nasmijati do suza.

Kako će naši likovi riješiti problem viška gostiju tj. manjak soba te koja će sve rješenja osmisliti u hodu, samo oni znaju.

Komediju uz elemente vodvilja i brzih dinamičnih scena, donose glumci i pisac hit predstave "Moje istrijansko korona vjenčanje" koja je napunila dvorane i ljetne scene više od 40 puta diljem Istre, Kvarnera i otoka te ostala u pamćenju svima koji su pogledali tu hit komediju.

Igraju: Majkl Mikolić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil, Mathilde Vukosavljević i Gea Gallo. Autor teksta je Goran Mihovilović, režiju i adaptaciju potpisuje Majkl Mikolić, a scenografiju Luka Juričić. Kostimografkinja je Valentina Ferlin-Živić, za scenski pokret je zadužena Katja Rabar, za tehničko vodstvo Dino Krizmanić, a pripomogli su i Diego Vitasović i Šugo band.

Prodajna mjesta su Activa travel Istra, mjenjačnice Exclusive Change, Tisak Media, Turistička agencija Albatours (Premanturska cesta 14, Pula), te razni kafići i prodavaonice na Žminjštini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini