PODUZIMA KORAKE

EKSKLUZIVNO / SLUČAJ PALEŽA TRI AUTOMOBILA U POREČU: Javio nam se vlasnik Vladimir G. (28). Nudi velike novce za informaciju o počinitelju. Rekao nam je i na koga sumnja…

| Autor: Mateo SARDELIN

Vladimir G. (28) iz Poreča, vlasnik tri automobila koje je nepoznata osoba zapalila u noći na petak oko 1.50 sati ujutro u Poreču, nudi novčanu nagradu u iznos od 50 tisuća eura u gotovini za informaciju o stvarnom počinitelju. Ogorčen je do te mjere da je odmah odlučio objaviti nagradu onome tko mu javi počinitelja.

Prema policijskom izvješću, tri oštećena vozila su Citroen pulske registarske oznake, BMW pulske registarske oznake i Mercedes njemačke registarske oznake. Policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite od požara su tijekom petka obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

Iako službeni izvori nisu potvrdili, nedvojbeno je da je netko namjerno zapalio sva tri vozila. Vladimira smo dobili telefonski te pokušali doznati zašto bi mu netko to napravio, no i njemu nije jasno zašto je to zaslužio.

- Što da vam kažem, sve ste vidjeli. Jako ružna slika. Očito je da je to netko namjerno napravio, no nije mi poznato i jasno zašto. Do sad imam samo pohvale oko moje prodaje automobila, pa sumnjam i u nelojalnu konkurenciju, ali ništa ne mogu tvrditi. Meni je važno da mirno spavam, da nikome nisam ništa dužan i najmanje u zavadi s nekim. Jednostavno, nemam turbulencija u životu. No, očito ima neka budala kojoj smetam, kazao nam je Vladimir. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter