OPAKA NOĆNA AKCIJA

Netko je noćas u Poreču zapalio BMW, Mercedes i Citroen u vlasništvu 28-godišnjaka koji se bavi preprodajom automobila. RASPITALI SMO SE TKO JE TAJ ČOVJEK, KAKO OBAVLJA POSAO...

| Autor: Mateo SARDELIN

Tri vozila su oštećena u požaru noćas oko 1.50 sati u Ulici 43. istarske divizije u Poreču. Oštećeni su Citroen pulske registarske oznake, BMW pulske registarske oznake i Mercedes njemačke registarske oznake, sva tri u vlasništvu V. G., 28-godišnjaka iz Poreča.

Iako službeni izvori to nisu potvrdili, nedvojbeno je da je netko namjerno zapalio sva tri vozila. Policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite od požara su tijekom petka obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

PALE

Na mjestu događaja u porečkom naselju Finida zatekli smo policiju, neke od susjeda, ali ne i vlasnika vozila. Doznajemo da nije bilo eksplozija, već je samo iznenada izbila vatra na sva tri vozila. Prema svemu sudeći prvi je gorio BMW, potom kombi i zadnji Citroen.

PALE

- Ne znam što se točno dogodilo, no vidjeli smo da se vatra razbuktala na sva tri vozila, a pritom nismo čuli nikakve eksplozije. Priznajem da je to bio šok u tom trenutku. Pretpostavljamo da je netko bacio nešto na vozila ili ispod vozila, što je uzrokovalo požare. Vidljivo je da je BMW najviše nastradao i da je najduže gorio. Srećom pa su vatrogasci došli vrlo brzo i u roku odmah ugasili požare. Ako govorimo o namjernoj paleži, onda je počinitelj vrlo brzo mogao nestati u više smjerova iz Finide. Jednako tako, uzimajući u obzir da je to netko namjerno zapalio, vjerujem da se radi o nekakvoj poruci tom mladiću. Što se njega tiče, ne poznajem ga, a sve što sam čuo je da se bavi uvozom i prodajom vozila, dok nešto loše o njemu nisam čuo. Zašto bi to netko napravio, ne znam, kaže nam jedan susjed.

PALE

Vlasnik vozila se bavi uvozom automobila. Prema informacijama od upućenih, radi se o poštenom preprodavaču koji kupcima ne želi podvaljivati, već pošteno prodati automobil.

Najveća materijalna šteta je uništeni BMW koji više nije za upotrebu niti popravak. Što se točno dogodilo, izvijestit će porečka policija po okončanju očevida i izvida.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter