VARAŽDIN

Zdravka Grđan najavila kandidaturu za varaždinsku gradonačelnicu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zdravka Grđan, ravnateljica Druge gimnazije Varaždin i savjetnica varaždinskog župana za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti, objavila je u nedjelju kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina.

Zdravka Grđan kandidaturu je najavila videom na YouTube kanalu u kojem ističe kako je „duboko svjesna nepovjerenja u politiku” te konstatirala „da su nas mnogi razočarali” te se upravo zbog toga, ali i zbog ljudi koji su joj, kako kaže, svih ovih godina davali stručno i ljudsko povjerenje, odlučila kandidirati.

Grđan ističe kako su djela, a ne riječi, jedini kriterij osiguranja kvalitete i pokazatelj tko je što i kako učinio.

„Varaždin mora ponovno biti političko i diplomatsko regionalno središte, predvodnik i uzor. Tražim ljude za ljude i želim grad koji poznaje svoju vrijednost, a to su uvijek i jedino ljudi”, ističe Grđan u videu.

Inače, 40-godišnja Zdravka Grđan profesorica je pedagogije i njemačkog jezika i književnosti, a od 2010. godine ravnateljica je Druge gimnazije Varaždin. Savjetnica je župana Varaždinske županije za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti te voditeljica Centra izvrsnosti za nacionalnu povijest. Završila je i Diplomatsku akademiju - jednogodišnji stručni diplomatski studij u akademskoj godini 2017./18. pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, a dobitnica je nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja za doprinos razvoju kvalitete odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske kroz iznimno zalaganje i profesionalizam s ciljem omogućavanja kvalitetnog obrazovanja učenicima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini