U KBC-U RIJEKA DVOJE U KARANTENI

ZBOG SUMNJE NA KORONAVIRUS ŽENA IZ ROVINJA HOSPITALIZIRANA U RIJEČKOJ BOLNICI: Čekaju se rezultati analize

| Autor: Portal Glas Istre

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka hospitalizirano je dvoje ljudi. Oboje su zaprimljeni zbog respiratornih problema, piše N1.

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka u subotu poslijepodne je hospitaliziran talijanski državljanin zbog respiratornih smetnji. Obzirom na sumnjive simptome te prema uputama epidemiološke službe pacijent je smješten u izolaciju, odgovoreno je sinoć iz KBC-a Rijeka na upit Novog Lista, nakon što su dobili informaciju da je u riječkoj bolnici zaprimljen pacijent iz Italije kod kojega se sumnja na zarazu korona virusom.

Iako nitko nije službeno spomenuo koronavirus, iz KBC-a navode kako će "potrebni uzorci biti poslani na analizu u Kliniku za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' u Zagrebu, kako bi se utvrdilo o kakvoj je infekciji riječ", navodi N1.

Rezultati analize se očekuju najvjerojatnije danas poslijepodne, kada će se sa sigurnošću moći odrediti je li pacijent zaražen korona virusom ili je riječ o nekoj drugoj bolesti.

Večernji list pak doznaje kako je još jedna osoba zaprimljena zbog sumnje na koronavirus. Radi se o ženi iz Rovinja koja je boravila u Italiji.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater