ZAGREB

Zagrebački maturanti slave od jutra, okupili se na Trgu bana Jelačića

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zagrebački maturanti u srijedu od jutra slave završetak srednjoškolskog obrazovanja, a Trg bana Jelačića prepun je maturanata odakle preko Zrinjevca planiraju krenuti prema Bundeku.  

Premda službena povorka s glavnog trga nije bila planirana, maturanti su se okupili na glavnom trgu, a neki su se i okupali u Manduševcu.

"Plan za danas je okupiti se na Manduševcu, u 12 kreće povorka, ide se preko Zrinjevca, ispod Importanne centra, preko fontana do Bundeka gdje imamo organizirane koncerte", rekao je jedan maturant. 

Nekoliko maturantica će nakon norijade možda negdje i na after party, a u srednjoj školi im je najbolje bilo "društvo, zezancija, sve uspomene". "Baš je bilo ekstra, super", kažu.

"Sigurno ću pamtiti društvo s kojim sam se svaki dan zabavljao, družio i kako smo si pomagali međusobno oko ispita. Oni će mi uvijek ostat u pamćenju", rekao je drugi maturant.

Maturante će na norijadi u 14,30 na Bundeku posjetiti i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Na Bundeku je predviđen prigodni glazbeni i scenski program, a nastupaju: DJ Kiki B, Ružno pače, DJ Vermont, The Kings, Mimi Mercedez, i DJ Turk.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater