VLASNIK ZGROŽEN

Video u kojem djelatnici pauka u Rijeci uništavaju "smarta" postao viralan. Oglasio se i vlasnik: 'Katastrofa'

| Autor: Portal NoviList.hr
Screenshot

Pratitelji društvenih mreža zgroženi su snimkom nespretnog pokušaja podizanja nepropisno parkiranog "smarta" od strane djelatnika pauk službe u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Na videu koji je objavljen na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" i koji je ubrzo postao viralan vidi se kako je vozilo pričvršćeno za sustav za podizanje, a potom je nekoliko puta snažno udarilo u tlo s prednje i stražnje strane.

RTL je pronašao vlasnika vozila - radi se o Rusu, oženjenom Hrvaticom, koji posljednje tri godine živi u Crikvenici. U Ružićevu ulicu je otišao na šišanje, a priznaje da je, kao i dvadesetak drugih vozača nepropisno parkirao.

- To je katastrofa, iskreno nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam što reći. Došao sam do auta i imao što vidjeti - prelomljeni krov, nema stakla. Dečki su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se šta će sad biti, kaže Slavik Gasik, vlasnik automobila.

Djelatnici pauka odmah su obavijestili svoga šefa i policiju, ali iz PU primorsko goranske rekli su za RTL da tu nema elemenata ni kaznene ni prekršajne odgovornosti. 

- Vozilo je podignuto iako je oštećeno. Po završetku izvida policije vozilo je dovezeno u krug Rijeka plusa i tu se nastavila procedura odnosno postupak za utvrđivanje štete i okolnosti događaja, rekao je Manuel Markotić, rukovoditelj Službe parkirališta Rijeka plusa.

Šokirani vlasnik zbraja štetu na automobilu. Kaže kako su u Rijeka plusu rekli da će platiti štetu, ali su se čudili na upit o zamjenskom vozilu. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom