NAJNOVIJENAREDIO MILIJAN BRKIĆ

VIDEO "MARŠ, MARŠ, SRAM VAS BILO" Evo koliko je saborskih stražara potrebno da izbace Pernara

| Autor: Portal NoviList.hr
foto: screenshot

Nešto poslije ponoći, u Saboru se opet dogodilo da zastupnika Živog zida Ivana Pernara iznose iz sabornice.

Naime, Pernar je pozivao Ivu Sanadera da prestane šutjeti o crnim stranačkim fondovima HDZ-a, zbog čega je zaradio dvije opomene.

Kad niti nakon opomena nije prestao pozivati Sanadera da javnost otkrije kako je funkcionirao HDZ, odnosno da progovori o spomenutim crnim fondovima, saborska straža dobila je naredbu potpredsjednika Milijana Brkića da Pernara izbaci.

Snimku izbacivanja Pernar je objavio na svom facebook kanalu. Do incidenta je došlo tijekom rasprave o interpelacijiji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi.

- Ova Vlada vodi zemlju u propast. To vidite po svim demografskim pokazateljima, po tome što je industrijska proizvodnja u padu, po tome što ste ugasili rafineriju, a sada i brodogradilišta, ljudi se svakodnevno iseljavaju iz zemlje. Pravosuđe i dalje štiti i pokriva HDZ. Država danas koristi pravosudni sustav. HDZ koristi pravosudni sustav za obračun s unutarstranačkom opozicijom. Iz toga razloga Sanader je gurnut niz stepenice, a Kalmeta uzdignut. Želim reći da takvo vođenje institucija kako to HDZ sada vodi, gdje pokušava krivnju za sve nedaće svaliti na leđa jednog nesretnika, to smatram licemjernim, rekao je Pernar prije nego mu je Brkić oduzeo riječ.

Zbog Pernarovog izbacivanja pobunio se njegov stranački kolega Branimir Bunjac, koji se počeo naguravati sa saborskom stražom. U to naguravanju Bunjac je vikaoi: "Dosta toga, sram vas bilo ! Nemate pravo na to! Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se - nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš!" 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam