POLICIJSKA AKCIJA

"Ugledna" poduzetnica koja se ponekad bavi i politikom ulovljena u vožnji POD UTJECAJEM KOKAINA. IMALA JE SA SOBOM JOŠ NEKOLIKO SMOTULJAKA

| Autor: Glas Istre

U akciji prometne policije u Gospiću minulog vikenda ulovljena je ugledna poduzetnica iz tog ličkog grada kako vozi pod utjecajem kokaina.

Kako piše Novi list, u maloj sredini kakav je Gospić prepričava se te jedna epizoda koju su zatekli policijski službenici u kontroli prometa. Zbog pomalo sumnjivog pravca kretanja jednog osobnog vozila koje je pomalo "lelujavo" puzilo cestom u večernjim satima, policajci su ga zaustavili. U vozilu je bila samo jedna srednjovječna žena čiji je odlutali pogled odavao kako nije sasvim prisebna.

Preliminarnim testiranjem na droge očitana je pozitivna reakcija. Drogirana vozačica inače slovi kao "vrlo ugledna gospođa i poduzetnica iz Gospića". Unatoč tim epitetima, ovo joj nije prvi put da je bila u kontaktu s drogom.

Ovom prilikom je "ugledna Gospićanka" kod sebe posjedovala i policiji dragovoljno predala nekoliko smotuljaka bijele praškaste materije ukupne težine 6,5 grama, karakterističnog izgleda i mirisa za drogu tipa kokain, koja je uz potvrdu o oduzimanju nedopuštenih sadržaja od nje oduzeta.

Čim se Gospićem proširila vijest o opetovanom drogiranju gospićke poduzetnice, doslovno su "eksplodirale" društvene mreže, piše dalje Novi list. Većina građana osuđuju ovakvo ponašanje, prvenstveno zato što se pod utjecajem opijata mogla dogoditi prometna nesreća. Zbog društvenog i povremenog političkog angažmana drogirane dame bilo jer i blagonaklonih tekstova na facebooku tipa "pustite je, još je mlada" ili "pa mora se čovjek ponekad i drogirati"!

Manje su sentimentalni bili ljudi od zakona pa će protiv nje nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom