PULA/PETRINJA

U Petrinju dostavljena donacija obrtnika Istarske županije

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Dostavom prikupljenih donacija Udruženju obrtnika Petrinja, u utorak je završena humanitarna akcija Obrtničke komore Istarske županije i istarskih udruženja obrtnika „Istra - istarski obrtnici za stradale u potresu“ u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Akcija je trajala od 3.svibnja do 31. svibnja .2021. godine i u nju su se uključili brojni članovi Komore.

Donacija, prehrambene i higijenske potrepštine u vrijednosti od oko 60.000 kuna dostavljena je Udruženju obrtnika Petrinja, koji će proizvode podijeliti  korisnicima u kontejnerskim naseljima u Petrinji i Glini.

Akciji se priključio i Lions klub Pula, koji je donirao dječju odjeću.

U ime Komore, donaciju su predali potpredsjednici Karmen Gašparini i Andi Vitasović, članovi Upravnog odbora Livio Janko i Dean Matić i tajnik Eros Sorić, a u ime Lions kluba Pula predsjednica Branka Orlić, 

„Na ovaj način, još jednom je iskazana jedna od najvažnijih obrtničkih kvaliteta – solidarnost. Obrtnička komora Istarske županije na ovaj je način po drugi put dostavila pomoć (nakon akcije u siječnju) koja je i dalje potrebna, s obzirom da se posljedice potresa tek počinju otklanjati.“, poručili su iz Obrtničke komore Istarske županije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum