ZAGREB

U organizaciji Adria Business Networka održano humanitarno predavanje i networking u Poliklinici Bagatin

| Autor: Glas Istre

U edukacijskim prostorima Poliklinike Bagatin održan je treći Adria Business Network u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić. Primarni cilj ovog događaja bio je doniranje dijela iznosa od prodanih ulaznica slijepim i slabovidnim štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ u Zagrebu. 

Ravnatelj poliklinike Bagatin i gost predavač, Ognjen Bagatin o svemu nam je nakon događaja rekao – „Treći poslovni event Adria Business Network održan je 18.12.2019. kod nas, u edukacijskom dijelu Poliklinike Bagatin, gdje sam sa zadovoljstvom, u blagdanskom ozračju, ugostio mnoge ljude dobre volje i otvorena srca. Atmosferu je često teško prenijeti riječima i slikama, ali ozarena lica i izuzetno pozitivan feedback svih sudionika nešto je najljepše što sam kao predavač i domaćin mogao dobiti. Govoreći o optimizaciji poslovanja, brušenju i rastu brenda Poliklinike Bagatin, koja je danas najbolja poliklinika za estetsku kirurgiju na svijetu, zapravo sam želio poslati malo dublje poruke s kojima se mogu poistovjetiti svi ljudi poduzetna duha, od onih koji tek počinju do onih koji vode veliki biznis. Od svega me najviše raduje što je novac od ulaznica otišao u prave ruke. Udruga Pomaganje je IN sredstva od ovog eventa donirat će Centru za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba Vinko Bek. Hvala svima koji ste se odazvali! Hvala Željka i Kristina što ste nas uspješno povezale! Što se mene tiče, božićno slavlje može početi!“

Kroz događaj svima je ponuđena prilika da se poslovno umreže, nađu nove klijente te sklope lukrativne poslove, jer svrha ovog druženja bila je između ostaloga i to. 

“Vrhunsko predavanje ravnatelja poliklinike Bagatin sve je prisutne oduševilo do te mjere da su iz prostorije izašli gotovo lebdeći. Moram priznati da već dugo nisam čula ovako inspirativan govor, a s tim su se složili i svi prisutni u dvorani u kojoj se tražila stolica više. Ovim putem zahvalila bih se gospodinu Ognjenu Bagatinu, koji nas je ugostio u svojim prostorima i omogućio da ovo bude najuspješniji Adria Business Network po svim kriterijima. Zahvalila bih se i svima koji su kupnjom ulaznice pomogli Centru za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“. Sretni i motivirani nastavljamo dalje, pratite nas na društvenim mrežama i posjetite nas na sljedećem događaju, kako biste osjetili dašak ove fantastične energije.” - rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.  

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje - „Za poduzetnike i one koji to žele postati je jako bitno čuti što više inspirativnih i ohrabrujućih priča. Jedna od tih je svakako uspješan, ali ne i lagan put Ognjena Bagatina i njegovog tima Poliklinike Bagatin. Naime, kada imate jasne ciljeve i predani ste tome i uspjeh će doći. Zahvalila bih se svima što su nas poduprli u cilju prikupljanja sredstava za Centar za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“, zadovoljni smo da smo u ovom predbožićnom vremenu mogli i mi pridonijeti poboljšanju uvjeta štićenika centra.“ 

Generalni sponzor događaja bila je Poliklinika Bagatin, dok su ostali sponzori fotograf Hrvoje Podobnik Gero, Avon, InspireMe, Delikatese Prtenjača, Aero Print, Bisneys te Montana Plus. 

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, Časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina te Total Croatia News.


Podijeli: Facebook Twiter