NAJNOVIJEPOSAO.HR

Tražite posao? Pogledajte koji se poslovi nude ovog tjedna

| Autor: Promo
Arhiva

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite 10 poslovnih prilika i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Tepih centar, tvrtka je koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova,... Zbog širenja poslovanja, pozivaju zainteresirane kandidate da se prijave za poziciju: prodavača u prodajnom centru (m/ž) u Puli. Ako imate najmanje završenu srednju školu, minimalno dvogodišnje iskustvo u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma te ste u mogućnosti raditi samostalno i odgovorno - provjerite detalje natječaja na linku. Prednost imaju kandidati s iskustvom u neposrednoj prodaji i oni koji poznaju prodajni asortiman poslodavca (tepisi, laminati, ostale podne obloge). Ukoliko ste više zainteresirnai za poziciju: prodavač/ica pripravnik u prodajnom centru, provjerite i taj oglas.

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja u oglasu.

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) na području cijele Hrvatske. Očekuje vas razvoj poslovanja s ključnim kupcima, u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, briga o distribuciji i izloženosti proizvoda, optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje ćete voditi te brojni drugi zadaci. Provjerite više detalja o natječaju na linku.

Radnik Opatija d.d. bavi se proizvodnjom kruha, peciva i kolača te trgovačkom djelatnošću u više od 60 maloprodajnih objekata u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji. Traži veći broj djelatnika za rad na radnom mjestu: prodavač (m/ž). Mjesta rada u Istarskoj županiji su: Tar, Nova Vas (Brtonigla), Kaštelir, Poreč, Funtana, Karojba, Vižinada, Livade. Od vas očekuje SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost, urednost, pouzdanost, sklonost timskom radu i predanost poslu. Prijavite se putem brze prijave.

Ekspert Gradnja d.o.o. ima dvije raspisane pozicije u Buzetu. Traži: radnika na liniji za obradu kamena (m/ž) i tri asfaltera (m/ž). Poslodavac vam osigurava zajednički smještaj, a stupanj stručnog obrazovanja nije bitan za obavljanje traženih poslova. Više detalja oko natječaja možete provjeriti na linku.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava više prodavača (m/ž) u Puli. Očekuje vas svakodnevna komunikacija s kupcima i posluživanje kupaca, rad na blagajni, briga o izloženosti i prezentaciji proizvoda. Trebate tek šestomjesečno radno iskustvo te izražene komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se.

Pisinium d.o.o., poduzeće za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda, zapošljava na 3 pozicije u Pazinu. Traže se: referent prodaje (m/ž), voditelj održavanja (m/ž) i voditelj skladišta (m/ž). Prijave se zaprimaju do 21.08., pa na vrijeme provjerite detalje i aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (ž/m) u Puli s okolicom. Na ovom poslu dobit ćete priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, da radite na terenu s postojećim i novim strankama te da kreirate najbolje ponude za stranke i prodajete police osiguranja. Ako ste spremni na sve ove izazove – aplicirajte.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava na 4 pozicije u Istarskoj i Zadarskoj županiji. Traže se zidar – majstor (m/ž), pomoćni građevinski radnik (m/ž), armirač – majstor (m/ž) i tesar – majstor (m/ž). Ako se uklapate u neki od navedenih natječaja, znate što trebate napraviti – aplicirajte najkasnije do 17.08.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta - uspješnu privatnu polikliniku, zapošljava voditelja medicinsko-biokemijskog laboratorija (m/ž) u Puli. Osim odličnih uvjeta rada očekuje vas i početna plaća od 15.000 kn, uz dodatke na plaću, poput božićnice, uskrsnice, regresa. I više nego dovoljni razlozi za klik i prijavu.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam