NAJNOVIJESTRANKA NASTAVLJA S RADOM

Sinčić: Novi saborski zastupnici Živog zida Damjan Vucelić i Snježana Sabolek

| Autor: Hina
(Hina)

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić poručio je u četvrtak onima koji likuju da je sa Živim zidom gotovo - da nije gotovo i da će Živi zid iz svega izaći još jači, a predstavio je i nove saborske zastupnike Živoga zida: Damjana Vucelića i Snježanu Sabolek.

Sinčić se osvrnuo se na konferenciji za medije osvrnuo na nedavna događaja vezana uz izlazak Ivana Pernara i Branimira Bunjca iz Živog zida i poručio da će se u "vrlo kratkom roku znati istina".

Kazao je da će se situacija ubrzo raščistiti te da je spreman prijeći preko ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, članova stranke i njega osobno.

"Kao osoba koja je u politici već osam godina i predsjednik stranke, moram čuvati dignitet Živog zida" dodao je.

Poručio je da stranka nastavlja s radom, jer to od nje traže građani.

"Svima onima koji po tko zna koji puta likuju da je sa Živim zidom gotovo - poručujem da nije gotovo i da će Živi zid iz svega ovoga ostati još jači.", poručio je.

Sinčić je pozvao i sve one koji imaju želju da se pridruže stranci te je, rekavši samo njihova imena bez prezimena, predstavio dvoje novih saborskih zastupnika Živog zida koji u Hrvatski sabor ulaze umjesto njega i Branimira Bunjca, odnosno Vladimire Palfi. 

Radi se o Damjanu Vuceliću, vijećniku u Gradskom vijeću Novi Zagreb - Zapad  i Snježani Sabolek, vijećnici u Županijskog skupštini Međimurske županije. 

Najavio je da će sljedećih mjeseci stranka raditi na reorganizaciji i restrukturiranju te dodao da se za uređeno društvo može boriti samo u zajedništvu, jer je politika je timski sport. Po završetku obraćanja, Sinčić nije želio odgovarati na novinarska pitanja. 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam