JASTREBARSKO

Sessa i Trut o provedbi lokalnih izbora na Banovini

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Đuro Sessa razgovarao je u četvrtak u Jastrebarskom s ravnateljem Civilne zaštite (CZ) Damirom Trutom o organizacijskim i tehničkim pitanjima provedbe lokalnih izbora na potresom pogođenom području Banovine.

DIP je, naime, utvrdio da je izvan funkcije 25 biračkih mjesta u Sisačko-moslavačkoj  županiji i da će umjesto njih trebati postaviti šatore sa svom logističkom opremom. Radi se o deset biračkih mjesta u Sisku, sedam u Petrinji te po četiri u Donjim Kukuruzarima i Majuru.

 Zaključeno da je će predstavnici DIP-a, Ravnateljstva CZ i nadležnih izbornih povjerenstava tijekom travnja obići sva biračka mjesta na kojima treba postaviti šatore i uz sudjelovanje predstavnika lokalnih jedinica, dogovoriti njihovo postavljanje u tjednu prije izbora.

 Predstavnici Ravnateljstva Civilne zaštite su u svom Logističkom centru u Jastrebarskom prezentirali opremu kojom raspolažu, a koja bi se, prema uputama DIP-a, postavila na biračkim mjestima u Sisačko-moslavačkoj županiji, a koja su izvan funkcije, priopćio je DIP. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of