ĐAKOVO

Potpora Mosta nezavisnoj kandidatkinji za gradonačelnicu Đakova Gluhak Forempoher

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U nazočnosti saborskog zastupnika Mosta Nikole Grmoje u srijedu je u Đakovu predstavljena nezavisna gradonačelnička kandidatkinja ispred Mosta, Irena Gluhak Forempoher, i nositelj liste Mosta i Hrvatskih suverenista za Skupštinu osječko-baranjske županije Ivica Šimundić.

Također je predstavljena i nositeljica Mostove liste za đakovaćko Gradsko vijeće Tina Blažević i kandidati s liste na predstojećim lokalnim izborima.

Izražavajući podršku nezavisnoj gradonačelničkoj kandidatkinji Mosta, te listama za Gradsko vijeće Đakova i Županijsku skupštinu, Grmoja je rekao kako je stranka vrlo zadovoljna radom svojih članova u tim tijelima.

"Naši članovi pokazali su kako se radom i znanjem voli svoj grad. Važno je da Most participira u Županijskoj skupštini. Naši vijećnici dokazali su se u njezinom radu u protekle četiri godine, zahtijevali su otvoreni proračun. Na žalost, župan Ivan Anušić na to nije pristao pozivajući se da to nije moguće zbog GDPR-a, a  svi znamo da mnoge općine i gradovi u Hrvatskoj kreću u tom smjeru", izjavio je Grmoja.

Transparentnost je jako važna, a ja to znam i kao predsjednik Nacionalnog vijeća koje se bavi borbom protiv korupcije gdje je glavni alat upravo transparentnost, dodao je Grmoja.

Rekao je kako se neki dan našalio da ćemo pobjedu nad COVID-om proglasiti na sam dan uoči izbora, a taj 15. svibnja, ustvrdio je, trebao bi Vladi odgovarati.

'Vrlo vjerojatno će se tada mnogo toga otvoriti. U kojem smjer će to sve ići ja ne znam, ali zasigurno će lijepo vrijeme i izbori Vladu voditi u smjeru otvaranja. Hoće li to biti potpuno otvaranje – vjerojatno neće, ali će se sigurno određene djelatnosti otvoriti', rekao je Grmoja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum