KNIN

Policija: Prometna ograničenja u Kninu; uvredljivi transparenti zabranjeni

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Šibenska policija upozorila je u petak kako će za vrijeme održavanja svečanosti u povodu Dana pobjede u Kninu biti posebna prometna ograničenja, da je zabranjeno nositi uvredljive transparente i poticati na mržnju te da se proslava VRO "Oluje" snima.

Na pojedinim kninskim ulicama bit će ograničenja u prometu, kako je prethodno najavljeno, pa vozači trebaju poštivati signalizaciju i upute službenih osoba na punktovima.

Tako će zbog održavanja ceremonije i svečanosti na glavnom gradskom trgu i stadionu NK "Dinara" od 7 do 13 sati promet biti obustavljen Ulicom dr. Franje Tuđmana i Zvonimirovom ulicom, a od 11,30 do 14 sati, za vrijeme mise, Ulicom 4. gardijske brigade i Sinjskom ulicom.

U večernjim satima 5. i 6. kolovoza od 19 sati do 1 sat poslije ponoći bit će obustavljen promet Ulicom dr. Franje Tuđmana zbog održavanja koncerta na glavnom gradskom trgu, odnosno od rotora na Trgu Oluje do Ulice kralja Zvonimira.

Policija je također građane upozorila kako je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi: nacionalnoj, vjerskoj ili drugoj, kao i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda.

Sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, policija će snimati i fotografirati javni skup.

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 27. obljetnice vojno redarstvene operacije Oluja, u Kninu će se održava središnja svečanost, a u večernjim satima održat će se i koncert na glavnom gradskom trgu.
 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum