TRI MAJMUNA

Plenković se danas svađa s vlasnikom kafića iz Rijeke, koji mu odgovara: PA NISAM JA NJEGOV PODANIK

| Autor: Glas Istre
Kafić Three Monkeys

Kafić Three Monkeys


Dok se predsjednik Milanović u zadnje vrijeme prepire sa ženskim udrugama, omiljena meta premijera Plenkovića i dalje su novinari. Danas im je spočitao da nisu adekvatno pratili slučaj s kafićem Three Monkeys u Rijeci, čiji je gazda, barem kako je preneseno, rekao da u njegov lokal HDZ-ovci ne smiju ući.

Iako je to priča stara nekoliko dana, Plenković ju je danas žestoko komentirao, vjerojatno zato što se njegov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović našao na meti nakon što je rekao da ne zna ćirilicu i da ne može pročitati što piše u Ilici povodom smrti Đorđa Balaševića. 

Pa je onda Plenković rekao novinarima da je to što je napravio kafić u Rijeci fašizam i rasizam i da bi mediji sigurno žestoko reagirali da je zabranjen ulaz SDP-ovcima ili na primjer članovima navijačke grupe Armada, a ovako, pošto se radi o HDZ-u - ništa.

Vrlo brzo je na to reagirao vlasnik kafića Three Monkeys, inače malog lokala u centru Rijeke, koji je dobio ogromnu reklamu. On je reakao da nije Plenkovićev podanik i da, uostalom, uopće nije rekao da je HDZ-ovcima zabranjen ulaz, već da ih ne voli:

"A ne volim ih jer 30 godinauništavaju ovu državu", rekao je vlasnik kafića Tomislav Kovačević.

Dodao je i da ga smeta što Plenković tvrdi da mu je dao novac.

"Nije on dao nikakav novac. Država nam je samo vratila dio onoga što nam je ranije uzela", rekao je Kovačević.   

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini