To su Nijemci...

Oni su među tri najbolja poslodavca u  Hrvatskoj. Kod njih je lani prosječna plaća bila 9.300 kuna, a 10.000 daju svojim zaposlenicima kao potporu za svako novorođeno ili posvojeno dijete!

| Autor: Glas Istre

Svim djelatnicima čije je dijete krenulo u prvi razred osnovne škole dm je darovao  slobodan, plaćeni dan kako bi prvi dan škole mogli obilježiti i proslaviti u pozitivnom ozračju, stvarajući lijepa zajednička sjećanja.

„Djelatnici su naša najveća snaga i temelj uspjeha tvrtke. Želimo im biti podrška u svim fazama njihova života, a polazak u školu velika je prekretnica za sve mališane, ali i za njihove roditelje. Slobodan i plaćeni dan za roditelje prvašića dio je našeg društveno odgovornog pristupa prema našim djelatnicima te zajednici u kojoj živimo i radimo“, naglasila je Ana Fostač-Krilčić, članica Uprave dm-a zadužena za Ljudske resurse.

Djelatnici dm-a tvrtku već 12 godina zaredom svrstavaju među top tri poslodavca u Hrvatskoj (istraživanje portala Moj posao). Ove je godine dm, kako bi podržao sve djelatnike i djelatnice koji odluče postati roditelji, povisio potporu za svako novorođeno ili posvojeno dijete koja sada iznosi 10.000 kuna. Osim materijalnih ulaganja u djelatnike, dm veliku pažnju pridaje i njihovom profesionalnom te osobnom razvoju. Tijekom protekle poslovne godine djelatnici dm-a sudjelovali su u različitim edukacijama i radionicama tijekom ukupno 128 dana, a 684 djelatnika dm-a volontiralo je u 169 ustanova, institucija i organizacija civilnog društva. Početak nove školske godine dm će obilježiti i sa svojim kupcima. Osnovnoškolci koji u ponedjeljak, 9. rujna bili u dm-u, na poklon su dobili paket dobrodošlice za novu školsku godinu. Svim učenicima dm želi uspješnu i kreativnu školsku godinu!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater