KNIN

Nezavisni Marko Jelić ponovno se kandidira za gradonačelnika Knina

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Aktualni nestranački gradonačelnik Knina Marko Jelić objavio je u nedjelju da će se ponovno kandidirati na lokalnim izborima za čelnu poziciju u tom gradu.

Pod sloganom "Tvoj Grad, tvoj izbor" Jelić je kandidaturu objavio na facebooku i time demantirao medijska nagađanja da će ove godine ići u utrku za šibensko-kninskog župana.

Na prošlim lokalnim izborima Jelić je kao nestranački kandidat pobijedio kninsku gradonačelnicu iz HDZ-a Josipu Rimac.

"Danas svi naši građani imaju jednaka prava i mogu se, bez bojazni da će biti preskočeni ili izgurani stranačkim smicalicama, slobodno javiti na svaki natječaj i biti sigurni da će, ukoliko budu najbolji, zaista i dobiti posao za koji su se natjecali", navodi Jelić u objavi kandidature na facebook stranici Nezavisna lista dr.sc. Marko Jelić.

U protekle četiri godine mandata kaže da su Kninom upravljalo temeljem stručnosti, znanju, upornosti i transparentnosti, te je grad prodisao punim plućima u svim aspektima života i rada.

Ističe posvećenost razvoju lokalnog gospodarstva, demografskim mjerama, te transparentnom i učinkovitom radu gradske uprave.

Kaže da je posebno ponosan na 'razvojne projekte koji su osnova za ubrzano zapošljavanje' te obećava da će svu svoju stručnost, znanje i iskustvo staviti u funkciju daljnjeg razvoja i prosperiteta Knina i svih njegovih građana.

Za svoju zamjenicu kandidira Kristinu Perić, dosadašnju drugu zamjenicu gradonačelnika, za koju kaže da je u prethodnom mandatu dokazala da se u kratkom vremenu mogu postići nevjerojatni rezultati.

 Stanovnicima poručuje da su nadolazeći lokalni izbori prilika da se odluče u kojim smijerom žele da Knin ide.

"Imate priliku, ali i obvezu odabrati, i u konačnici snosite i odgovornost prema sebi, svojoj djeci i svojim sugrađanima, želite li da se vratimo na ono što smo imali prije četiri godine, ili želite da se grad nastavi razvijati na načelima poštenja, stručnosti, transparentnosti i jednakosti svih naših građana", poručio je stanovnicima Knina Marko Jelić, u svojoj kandidacijskoj poruci za još jedan gradonačelnički mandat.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini