NAJNOVIJEPOMOZIMO UNESREĆENIMA

Nakon što je obitelji potpuno izgorjela kuća, OD DANAS SE PRIKUPLJAJU DONACIJE ZA POMOĆ

| Autor: Portal NoviList.hr

Nakon što je u Rijeci u subotu potpuno izgorjela kuća obitelji Butković, od jutros se prikupljaju donacije za pomoć tim ljudima koji su ostali bez svega. 

Sve je u banci bilo vrlo brzo gotovo. Ostaje još jedino dvojba koju ćemo tijekom dana razriješiti i s poreznom upravom o modaliteu iznosa koji se smije pojaviti na jednom takvom računu. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, bilo bi uistinu dodatno loše da se iznosi koje će nam darovati dobri ljudi zbog neke proceduralne greške moraju dodatno oporezivati, istaknula nam je Mira Butković, supruga i majka obitelji s Gornjeg Zameta.

Ono što se pak danas iskazuje kao urgentna priča je smještaj za teško bolesnu baku Katicu Butković koja se nalazi u izuzetno teškom stanju izazvanom teškom bolešću koja je ušla u iznimno lošu fazu. Još je uvijek u riječkom KBC-u, no danas bi se za nju morao pronaći adekvatni smještaj, kakvih je u Rijeci vrlo malo.

S druge strane, radovi na raščišćavanju zgraišta izgorjelog stana dobro napreduju. Danas počinje rušenje izgorjelog aneksa stana u kojem se i nalazila kuhinja od koje je požar krenuo, što će uvelike olakšati pristup i početak obnove unutrašnjosti, dijelova gdje su se nalazile sobe, dnevni boravak, kupaonica... Još uvijek bez kiše, i lijepo vrijeme olakšava radove.

U kući su živjeli majka Mira, otac Miljenko te djeca Ena, Ana i Teo. 

Donacije se uplaćuju na račun:

ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK RIJEKA

MIRA BUTKOVIĆ
PILEPIĆI 1
RIJEKA
HR1324020063102977899


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam