NAJNOVIJEKOLONE NA AUTOCESTAMA

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona duga oko 5 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon

| Autor: Hina
Ilustracija

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, u priobalju te na većini graničnih prijelaza, povremeno se vozi u kolonama u pokretu, a zbog sudara između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom i kolona je duga oko 18 km.

Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Po izvješću HAK.a u 13 sati, na A1 Zagreb-Split-Ploče, kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 km; a kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Prometna nesreća dogodila se na 158. km između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom i kolona je duga oko 18 km, a također zbog prometne nesreće između čvorova Perušić i Otočac u tunelu Grič u smjeru mora (156. km) vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Brezik, kolona je duga oko 2,5 km; kod čvora Gospić u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko 5 km.

Na zagrebačkoj obilaznici pojačan priljev vozila iz smjera Buzina prema naplatnim postajama Lučko, kolona je duga oko 1 km. Na Istarskom ipsilonu (A9) je zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 5 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon;  a kod tunela Učka u smjeru Rijeke kolona je duga oko 2 km.
Na A7 GP Rupa-Diračje i čvor Draga-čvor Šmrika  usporen promet između čvorova Sv. Kuzam i Šmrika u smjeru otoka Krka (vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Burlica); akod čvora Matulji pojačan je priljev vozila u oba smjera.  kolone su duge oko 2 km.
Na most Krk vrlo gust je promet u smjeru otoka Krka i kolona je duga oko 4 km.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam