JAVIO SE PREDSJEDNIK

MILANOVIĆ: "Da je meni to mama napravila kad sam imao 17,5 godina, ja bih poludio"

| Autor: Hina
Zoran Milanović (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Zoran Milanović (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak je rekao da nije znao za pismo supruge Sanje upućeno srednjoj školi koju pohađa njihov sin, dodao da ga on ne bi pisao te je napao Jutarnji list, koji je prvi objavio priču.

"Nisam znao. I ne bih branio nešto samo zato što je to napravila moja supruga. Kad radiš ovakav posao to u biti ne znači ništa, međutim, po meni to ovdje je puno manje bitno od načina na koji je to kriminalna organizacija Handžar medija pripremila", rekao je Milanović u Vukovaru.

Dodao je i da je tim pismom njegova supruga ostavila "brazdu duboku tri metra".

"Ostavila je trag, napisala, potpisala, i to prije dva tjedna. U kojem navodi nekakve primjere na koje ima prigovor u radu jedne profesorice matematike, koji se lako mogu provjeriti. Neka pošalju prosvjetnu inspekciju. Ja o tome ne znam. Dakle, ja se tim stvarima ne bavim, a ne bavim se upravo zbog delikatnosti", dodao je predsjednik.

Da je meni to mama napravila kad sam imao 17,5 godina ja bih poludio, rekao je Milanović.

"Ali mama je mama. E sad, mama je ostavila pisani trag. Koji je trebalo pročitati", dodao je te istaknuo kako je taj mail jedini dokaz "koji je ta kriminalna organizacija, medijska kuća" objavila.

"Ali ona je moja supruga. I sve što piše se gleda drukčije", ustvrdio je te poručio da on osobno to pismo pisao ne bi pisao.

"Ja sam bio svim, ne srcem, nego razumom za to da Marko ide u privatnu školu. Privatne škole su zadnji izbor što se mene tiče, ali kad si u situaciji u kakvoj se mi nalazimo, onda je to način zaštite. U protivnom dolazi do ovoga. Dakle, da te uzme na zub banda, čiji je posao isključivo difamacija, mene konkretno već pet godina. Ti ljudi su radili apsolutno sve što su mogli da me sruše (...) to su činjenice. Ne boli mene duša radi toga, ali to je jako bitan moment", naglasio je.

Zašto je (supruga) Sanja imala potrebu istjerivat pravdu na vrlo transparentan način, to je njezina stvar, ali je na kraju i moja stvar, dodao je te rekao: "Odgovaram ja, a ne Sanja, prema tome..."

"Nije ovo radi nje, ovo je radi mene. Nije ona meta", ocijenio je.

Upozorio je i da je njegova supruga usmeno upozoravala nekoliko mjeseci na problem te kad je sve završilo, kad su zaključene ocjene, "kad je mislila da je sve gotovo", imala potrebu to napisati. "Ja nemam, ali pozivam sve druge roditelje da to rade, to je pravi način. A ne da (Gordan) Jandroković zove za tebe za poslovne prostore. Ili da zove (Marija) Banožića pa onda Banožić maltretira službenice državnih nekretnina", dodao je.

Smatra da se roditelji trebaju ravnateljima obraćati upravo na takav način, "Dakle, napiši, prigovori, predloži, predstavi se", dodao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of