ČLAN MOST-a

MARIN MILETIĆ najavio kandidaturu za gradonačelnika Rijeke: "Vrijeme Sjevernih Koreja je prošlo svršeno vrijeme. JA DONOSIM NOVI VJETAR"

| Autor: Glas Istre
Marin Miletić (Milivoj MIJOŠEK)

Vjeroučitelj, influenser i odnedavno saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić najavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Rijeke. Učinio je to gostujući na Novoj TV.

- Vrijeme je za promjene, Rijeka treba biti grad kreative, studentski grad, a Rijeka je postala grad praznih prostora. Gradonačelnik Obersnel neka ode i po šesti mandat, ali u Rijeci je mnogo građana. Jedna velika struja koja želi nešto novo. Vrijeme Sjevernih Koreja je prošlo svršeno vrijeme, on je prošlost, rekao je Miletić, prenosi Novi list

- Ne treba nam jednoumlje, moramo čuti sve ljude bez obzira na svjetonazore, ja donosim jedan novi vjetar i polet. Meni bitke odgovaraju, rekao je Miletić.

Ovom priliko Miletić je najavio oštar nastup MOST-a na sutrašnjem aktualnom satu u Saboru.

- Mi u Mostu mislimo da je važno da premijer izađe pred zastupnike i odgovara na pitanja, vidjet ćemo što će sutra odgovoriti, rekao je, a posebno je kao problem apostrofirao donošenje odluka u uvjetima epidemije.

- Most bi u tim odlukama definitivno imali struku i epidemiologe koji nisu produžena ruka politike. Što se tiče maski u školama, učenicima je to veliko opterećenje, nositi masku i po sedam sati. Moje je dijete upisalo srednju školu, kaže kako se s kolegama iz razreda druži prije i poslije nastave bez maske, a u školi ih moraju nositi. Meni je drago da je odluka o maskama u školama spuštena na niže razine, kaže Miletić.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom