ZAGREB

Kožić pozvao birače da u drugom krugu izaberu stabilnost

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Koalicijski kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić poručio je u ponedjeljak da je podrška 45 posto glasova u prvom krugu izbora pokazala da birači žele politiku kontinuiteta i razvoja županij, te ih pozvao da stabilnost izaberu i u drugom krugu.

"Birači su rekli svoje (...). Sportskim rječnikom - nakon uvjerljivog vodstva u prvom poluvremenu, odvažno, snažno i pošteno igramo utakmicu za pobjedu 30. svibnja”, kazao je Kožić. 

Pozvao je birače da ga izaberu i u drugom krugu, i tako biraju stabilnost, župana kojem vjeruju". 

Aktualni župan i kandidat za župana koalicije SKNL-a, HDZ-a, stranke BM 365, HSU-a, HSLS-a i HNS-a u drugi krug lokalnih izbora u Zagrebačkoj županiji ulazi s Mihaelom Zmajlovićem (SDP, HSS) koji je dobio 29,08 posto glasova birača. 

Iz koalicijskog stožera priopćili su da rezultati jasno pokazuju da su birači itekako prepoznali razliku između “predizbornih neostvarivih obećanja” protukandidata Zmajlovića te realiziranih projekata i održivog programa aktualnog župana Stjepana Kožića.

"Za realizaciju predizbornih obećanja kandidata Zmajlovića nije dostatan ni proračun Münchena. Obećanja poput stotinu novih liječnika i nastave u jednoj smjeni u cijeloj županiji, brzi internet na Žumberku i besplatan prijevoz zvuče lijepo, ali nisu lako ostvariva", poručili su u priopćenju iz Stožera koalicije.

Stožer koalicije pozivao je na suradnju sve stranke “koje žele dati svoj doprinos razvoju Zagrebačke županije u skladu s realnim mogućnostima”.

Kožić je poručio da on poznaje realne mogućnosti proračuna Zagrebačke županije i ne laže birače.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini