ZAGREB

Koprivničko-križevački HDZ i dalje vodi Vlado Bakšaj

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Županijsku organizaciju HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i u narednom četverogodišnjem mandatu vodit će dosadašnji predsjednik Darko Sobota, dok su za potpredsjednike izabrani Vlado Bakšaj, Damir Felak, Stjepan Milinković i Franjo Poljak.

Na nedjeljnim izborima za čelnike te županijske organizacije na 25 biračkih mjesta pravo glasa imalo je 5095 članova i članica HDZ-a, a iskoristilo ih ga je 1115, izvijestio je u ponedjeljak koprivničko-križevački HDZ.

Bakšaj je napomenuo da su pred njima još izborne skupštine za članove i članice županijskog odbora, a po završetku unutarstranačkih izbora u predsjedništvo stranke kooptirat će još i dva dugogodišnja načelnika: Sinišu Pavlovića, načelnika Općine Kloštar Podravski koji će i dalje obnašati dužnost političkog tajnika te Mirka Peroka, načelnika Općine Virje koji će biti rizničar.

"To je još jedan dokaz da vodimo brigu o ravnomjernoj zastupljenosti cijele Koprivničko-križevačke županije, a podsjećam kako je naš Županijski odbor do sada bio jedan od većih na razini Hrvatske te će tako biti i u narednom četverogodišnjem mandatu", poručio je Sobota.

Ciklus unutarstranačkih izbora završit će Županijskom izbornom skupštinom, koja se prema rokovima održavanja unutarstranačkih izbora, mora održati do 5. prosinca.

Gradske organizacije HDZ-a u narednom mandatu vodit će u Koprivnici Ratimir Ljubić, u Križevcima Mato Devčić i u Đurđevcu Rajko Gašparić, odlučili su HDZ-ovi birači.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater