KAMION PAO U MORE: Vozač zaboravio potegnuti ručnu kočnicu. Jutros su uspjeli izvući vozilo

| Autor: Glas Istre
kamion

kamion


Izvlačenje kamiona koji je jučer navečer pao u more u splitskoj Trajektnoj luci odvijalo se uz niz problema. Za akciju je dovezena dizalica, a izvlačenje koje je počelo oko 11 sati pratila je gomila znatiželjnih Splićana. U akciji su sudjelovali i ronioci koji su i sinoć ulazili u more radi procjene situacije.

Zbog vremenskih uvjeta odlučeno je da će se dizalica od 30 tona zamijeniti onom od 70 tona, jer prvo izvlačenje nije uspjelo, javlja Dalmatinski portal. Nova dizalica stigla je oko 13 sati, a nedugo potom kamion je izvučen.

Iako je nakon 11 sati izgledalo kao da će potopljeni kamion osvanuti na kopnu, jer je provirio teretnjak, kamion je opet završio u moru.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da su vlasnici kamiona Poljaci. Od ravnatelja Lučke uprave Split Vice Mihanovića su doznali da je uzrok ove bizarne nesreće u kojoj je, srećom, stradao samo kamion, taj što je vozač zaboravio potegnuti ručnu...

Sve okolnosti događaja će na terenu pokušati odgonetnuti policijiski službenici kojima su se na mjestu nesreće pridružili i službenici Lučke kapetanije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater