NO PASSARAN

IMA JEDAN NAŠ KAFIĆ KOJI NE ŽELI POLITIKU ZA SVOJ ŠANK Posebno je nepoželjna jedna stranka

| Autor: Glas Istre
foto facebook

foto facebook


Javio se vlasnik popularnog riječkog cocktail bara “Three Monkeys”, s čijeg je Facebook profila ranije poručeno svim članovima i simpatizerima HDZ-a da više nisu dobrodošli u ovom lokalu, piše Novi list

Danas je poručio da stoji iza svake napisane riječi, ali i da sve napisano ne predstavlja stav osoblja, već njega kao vlasnika, izrevoltiranog postupanjem Vlade i Stožera prema ugostiteljima, ali i narodu.

Poručuje da se na tu poruku odlučio ne zbog nekog svog interesa ili poradi toga da pripada nekoj drugoj političkoj opciji, već isključivo iz razloga što više ne može trpjeti dvostruke standarde, da su u njegovoj zemlji neki bitniji od drugih.

Podsjetimo, na Facebook profilu ugostiteljskog objekta kojeg prati oko pet i pol tisuća ljudi, objavljena je poruka o nepoželjnosti HDZ-ovaca u lokalu “povodom premijerove nagrade da, zato jer su bili dobri, odsad mogu poput pumpi i kioska, prodavati kavu za van”.

“Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite više u naš bar jer ovdje niste dobrodošli”, napisano je, a potom su nabrojani razlozi za ovakvu odluku.

Glavni je razlog, što je, navodi se, “krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera HDZ-a”, dok je svatko tko ne razmišlja isto srbočetnik i komunist.

“Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit cete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan. Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete”, zaključeno je uz poruku – no passaran.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum