BJELOVAR

Hrebak: Novi nogometni stadion u Bjelovaru imat ćemo u kolovozu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak najavio je u ponedjeljak da se u kolovozu očekuje dovršetak novog nogometnog stadiona, vrijednog 24 milijuna kuna i da radovi napreduju planiranom dinamikom.

Čestitao je Nogometnom klubu "Bjelovar" ulazak u Drugu nogometnu ligu te dodao da će novi stadion, za razliku od starog, ispunjavati sve uvjete za održavanje natjecanja u tom rangu.

"Stadion ima sve potrebno za Drugu ligu, a postoje uvjeti i da se proširi, ako se nekada uđe Prvu ligu. Iz Hrvatskog nogometnog saveza prezadovoljni su stadionom. Drenaža je vrhunska i ovakav stadion ne postoji u krugu od 100 kilometara, izuzevši Zagreb", istaknuo je gradonačelnik Hrebak te dodao da bi se sredinom kolovoza na novom stadionu mogla odigrati i prva utakmica.

Hrebak je izvijestio da će novi nogometni stadion biti do milijun i pol kuna skuplji od prvotnog plana zbog poskupljenja materijala te kvalitetnijeg travnjaka i bolje opremljenih svlačionica.

Predsjednik NK "Bjelovar" Marko Ćurić zahvalio je Gradu Bjelovaru na potpori te istaknuo da se taj klub u Drugu ligu vraća prvi puta nakon 17 godina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum