ZAGREB

Domovinski pokret: Pregovori s Mostom nisu uspjeli

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Pregovori s Mostom nažalost nisu uspjeli, poručili su u nedjelju iz Domovinskog pokreta, ističući da su  spremni preuzeti odgovornost za budućnost RH te okupiti širokog kruga partnera s kojima bi na izborima srušili "duopol HDZ-SDP".

"Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP, plus trabanti, 'žetončići' i trgovački partneri", objavili su iz Domovinskog pokreta na Facebooku.

To povijesno poslanje, ističu, morat će izvršiti bez Mosta s kojim su u dobroj vjeri dugo i ozbiljno pregovarali.

Most se puno puta pokazao kao težak i nepouzdan politički partner

"Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner", ističu iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Spremni su, ističu, s koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, "s Mostom ili bez njega".

"Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele. Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek' bude vjerodostojno", zaključuju u Domovinskom pokretu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom