BJELOVAR

Danijela Hajdinjak-Prihić (Centar) kandidira se za gradonačelnicu Bjelovara

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Danijela Hajdinjak-Prihić, doktorica dentalne medicine i potpredsjednica stranke Centar u srijedu je, na gradskom korzu, najavila kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara.

„Bjelovar je grad koji ima tradiciju i dušu i stoga bih voljela ovdje promijeniti stare, ustaljene političke dogme i pretvoriti ga u svijetlu točku regije. Poduzetnica sam, liječnica, majka dvoje djece i smatram da sam se po tim pitanjima ostvarila u svojih 36 godina života i da mogu gradu ponuditi energiju, emociju i znanje. Uvjerena sam da Bjelovar može i mora bolje”, poručila je Hajdinjak-Prihić. Budućnost Bjelovara Hajdinjak-Prihić vidi u razvoju prepoznatljivog identiteta koji namjerava graditi zajedno sa sugrađanima i uz uvažavanje struke.

„Želim da Bjelovar bude centar gospodarstva i poduzetništva, centar kulture, centar znanja, centar sporta, centar turizma i centar održivog razvoja i i primjer kako zajedništvom, uvažavanjem prijedloga struke, različitih pogleda i mišljenja možemo napredovati kao društvo u cjelini”, istaknula je Hajdinjak-Prihić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater