KRAPINA

Dan grada Krapine: Godina je bila teška, ali rezultati su iznad očekivanja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Povodom Dana grada Krapine, 6. prosinca, u subotu su podijeljena javna priznanja za 2020., a krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović ocijenio je da je godina bila teška, ali da su rezultati iznad očekivanja.

Podjela nagrada održana je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini umjesto tradicionalne svečane sjednice Gradskog vijeća, koja nije bila moguća zbog epidemioloških mjera.

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović kazao je kako se ovogodišnja proslava odvija u jednim posebnim okolnostima, a da je godina bila teška, puna izazova, strepnji i nepoznanica.

„Unatoč tome, puno toga se dobrog napravilo i bilo je puno projekata koji su se realizirali”, rekao je gradonačelnik te dodao kako ne smiju biti nezadovoljni jer su rezultati iznad svih očekivanja, u odnosu na ono što su predviđali na proljeće.

Kao jedan od najvažnijih projekata spomenuo je završetak izmještanja željezničko-cestovnog prijelaza Dolac, o kojem se počelo govoriti prije 15-ak godina.

Gregurović je izrazio nadu da će u 2021. uspjeti ostvariti nove ciljeve, među kojima je dovršetak izgradnje spojne ceste od Zaboka do Krapine i početak izgradnje rotora kod vatrogasnog doma.

Predsjednik Gradskog vijeća Ivica Hršak naglasio je kako su velike želje i htjenja bila usmjerena na ovu godinu, no, dodao je, jedno su želje, a drugo su objektivne okolnosti koje su utjecale na ostvarenje svega onoga s čime bi se ovih dana mogli pohvaliti.

Krapinsko-zagorski župan Župan Željko Kolar čestitao je svim građanima Dan grada Krapine.

Kad se podvuče crta, rekao bih da je u Krapini napravljeno puno više od onoga što sam objektivno mislio da će se moći napraviti, s obzirom na vrijeme u kojem se radilo, kazao je.

Saborski zastupnik Željko Pavić čestitao je Gradu Krapini na svim realiziranim projektima te poželio da se u idućoj provedu svi planirani.  Ujedno je i čestitao svima nagrađenima te poželio mještanima sretan Dan Grada Krapine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom