morh

Glasovanje pripadnika Hrvatske vojske u Hrvatskoj i inozemstvu

| Autor: Hina
Ilustracija (Josip Regovic/Pixsell)

Ilustracija (Josip Regovic/Pixsell)


Za pripadnike Hrvatske vojske (HV) koji na parlamentarnim izborima u srijedu nisu u mogućnosti glasovati na biračkom mjestu svojeg prebivališta, organizirano je glasovanje na posebnim biračkim mjestima, priopćilo je u srijedu Ministarstvo obrane RH.

Pripadnici HV-a koji se u vrijeme izbora za zastupnike u Hrvatskom saboru zateknu u utorak, 16. travnja, i srijedu, 17. travnja, na službi u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu, omogućeno je glasovanje na posebnim biračkim mjestima, dodaju iz MORH-a.

Tako je za one pripadnike Hrvatske vojske koji će na dan izbora biti na službi u Hrvatskoj vojsci u Hrvatskoj, organizirano glasovanje danas, 17. travnja, u vojarni "Petar Zrinski" u Zagrebu i u vojarni "123. brigade Hrvatske vojske" u Požegi.

Za pripadnike HV-a koji se nalaze na službi u mirovnim operacijama i misijama i drugim aktivnostima u inozemstvu, omogućeno je glasovanje na biračkom mjestu u Republici Poljskoj u vojarni "Bemowo Piskie" te u Veleposlanstvima Republike Hrvatske u Prištini, Budimpešti, Sofiji, Rimu, Parizu i Ateni, istiću iz MORH-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater