Predsjednik RH

Milanović: Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti

| Autor: Hina
Zoran Milanović (Snimio Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Zoran Milanović (Snimio Hrvoje Jelavic/Pixsell)


Predsjednik RH Zoran Milanović u ponedjeljak navečer je u završnoj video poruci na facebooku poručio kako 'Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti' te je pozvao glasače da izađu na izbore i glasaju 'za sve osim za HDZ'.

"Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu, u Hrvatskoj se nikada nije kralo kao u ovih osam godina Plenkovićeve i HDZ-ove vlasti. Kradu i smiju nam se u lice", ustvrdio je Milanović.

Cijelo vrijeme, kaže, na to je upozoravao. "A sada to konačno možemo zauvijek zaustaviti i reći - dosta je! Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi i treba boriti", naveo je u objavi.

Podsjeća kako su u srijedu izbori dodajući da su 'ovi izbori više od toga'.

"To je referendum o hrvatskoj budućnosti. Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ", stoji na kraju objave predsjednika RH Zorana Milanovića.


 


 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini