izbori

HDZ u Ogulinu održao veličanstven završni skup za VII. izbornu jedinicu s porukama uvjerenja u pobjedu na izborima

| Autor: Marin Smolčić
(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)


U prepunoj Sportskoj dvorani u Ogulinu održan je završni predizborni skup HDZ-a za VII. izbornu jedinicu s porukama uvjerenja u pobjedu na izborima, a na istome su se nazočnima obratili kandidati HDZ-a, predvođeni nositeljem liste Tomom Medvedom.

U svojstvu domaćina prve su se nazočnima obratile, predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić i kandidatkinja na listi za VII. izbornu jedinicu HDZ-a i organizatorica veličanstvenog skupa u Ogulinu Anđelka Salopek, koja je istaknula kako je Vlada RH pokazala da zna čuvati građane u brojnim kriznim situacijama koje su ih zadesile u proteklih osam godina te kako će zajedničkim snagama nastaviti graditi modernu, prosperitetnu i stabilnu Republiku Hrvatsku i da HDZ neće dopustiti ljevici da lažima i obmanama blate Hrvatsku demokratsku zajednicu, već će pokazati kako se drži do hrvatskog čovjeka.

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

Ivan Dabo kandidat na listi za VII. izbornu jedinicu i predsjednik GO HDZ-a Grada Novalje naglasio je kako je pred kraj svoje političke karijere ponizan, ali i ponosan jer je doživio san koji je dugo sanjao da bude na pobjedničkoj listi VII. izborne jedinice predvođene Tomom Medvedom te je dodao kako će 17. travnja cijela Republika Hrvatska biti preplavljena plavom, pobjedničkom bojom.

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

"Večeras će se lokalpatriotizam, hrabrost i ozbiljnost za napredak Hrvatske države proširiti iz Ogulina cijelom VII. izbornom jedinicom. Sjetimo se kada je oporba vodila ovu državu, takvu zabludu si više nikada ne smijemo dozvoliti!", zaključio je Medved.

Član predsjedništva HDZ-a, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i kandidat s liste Ernest Petry, održao je motivirajući govor kojom prigodom je u nekoliko navrata prekidan pljeskom prisutnih. Naveo je da mu je kao djetetu HDZ-a bila čast surađivati s pokojnim predsjednikom Tuđmanom i kako ponosno slijedi njegovu ideologiju i temelje na kojima je stvarana jedina nam domovina Hrvatska. Istaknuo je kako će 17. travnja iz Ličko-senjske županije ponosno donijeti plavu zastavu predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću ističući kako su Ličko-senjska županija i VII. izborna jedinica oduvijek bile utvrde HDZ-a i kako će to i ostati. Također dodao je da 17. travnja treba biti odgovoran građanin i izaći na izbore te zaokružiti pobjedničku listu HDZ-a broj 7, predvođenu generalom Tomom Medvedom.

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

Završni govor je održao nositelj liste HDZ-a za VII. izbornu jedinicu Tomo Medved koji je ponosno istaknuo kako svih pet županija u VII. izbornoj jedinici čini ovu izbornu jedinicu najsnažnijom te kako su proteklih 8 godina pokazali kako se znaju nositi sa svim izazovima i da su spremni za sve nadolazeće izazove.

"17. travnja svjesni svojih postignuća tražimo povjerenje da vodimo Hrvatsku u sigurnu budućnost, da zajedno gradimo zemlju koju želimo predati našim generacijama."

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

(Snimio Marin Smolčić / Novi list)(Snimio Marin Smolčić / Novi list)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater