KBC RIJEKA

Rođena prva beba u novoj bolnici na Sušaku

| Autor: Novi list
(Foto: KBC Rijeka)

(Foto: KBC Rijeka)


Od danas, 3. travnja 2024. godine KBC Rijeka radi na dva lokaliteta, umjesto dosadašnjih tri jer su danas i zadnji pacijenti i osoblje napustili lokalitet Kantrida te zgradu Klinike za ginekologiju i porodništvo na lokalitetu Rijeka i preselili u novi bolnički kompleks na Sušaku, gdje se s nestrpljenjem očekivao dolazak na svijet prve bebe rođene u novim prostorima jedne od najsuvremenije opremljene medicinske ustanove  ovog tipa u Europi.

I vijest je stigla sa Sušaka: u 14.53  sati  gđa Ana Novak  rodila je  muško dijete, bebu koja je nakon poroda težila 2650 grama!

Sretnoj majci i bebi s posebnim veseljem čestitali su svi djelatnici koji su bili u medicinskom timu na porodu, a uime Uprave KBC-a Rijeka ravnatelj prof. dr. Alen Ružić, predstojnik Klinike za ginekologiju i porodništvo doc. dr. Marko Klarić  te v. d. pročelnika Zavoda za ginekologiju izv. prof. prim. dr. Alemka Brnčić Fisher, uz čestitke uručili su prvoj rodilji prigodne darove, košaru sa zdravim namirnicama iz primorsko-goranskog kraja i buket bijelih ruža, zaželjevši dobrodošlicu prvoj bebi koja je na svijet stigla u rađaoni novog bolničkog kompleksa namijenjenog za pružanje usluga ženama i djeci na lokalitetu Sušak KBC-a Rijeka, koji je danas počeo s radom u punom pogonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum