Pećinski park Grabovača

FOTO / Kiša pokušala pokvariti Zeko fest, ali nije zaustavila preko 250 mališana

| Autor: Marin SMOLČIĆ


Pećinski park Grabovača priredio je danas šesti po redu "Zeko fest" na kojemu je sudjelovalo preko 250 djece. Kako nam kazuje ravnateljica ove ustanove Jelena Milković, danas je na Grabovači bilo svega dobroga, samo ne dosade.

- U sklopu Zeko-festa odrzane su radionice na kojima su djeca izrađivala zečeve od različitih materijala, bojala jaja, slikala, izrađivali narukvice, tko je želio mogao se uključiti u umjetničko oslikavanje lica te je održana i  potraga za pisanicama. Pri tome je svako dijete dobilo i slatku nagradu za pronađenu pisanicu.

Najveći broj današnjih posjetitelja ove manifestacije bio je iz Perušića, ali i iz Zagreba, Zadra, Šibenika, Splita.... U samu špilju Samograd ušlo je više od 100 osoba. Mahom odraslih jer su djeca imala svog posla na radionicama i u traženju pisanica.

Zbog kiše ova je manifestacija danas završila malo ranije, oko 17 sati. Na sreću djece do tada su održane sve planirane radionice i pronađene sve skrivene pisanice, zadovoljno je komentirala ravnateljica Jelena Milković. Organizatori su slatke darove dijelili i odraslima nakon što su se neki od njih vratili iz špilje Samograd u pomalo "mokrom aranžmanu".


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of