Lošinj Hotels & Villas

Dani Lošinja u Ljubljani: Spoj dobrih odnosa otočana i slovenskih gostiju

| Autor: Glas Istre
(Foto: Millenium promocija)

(Foto: Millenium promocija)


Prema podacima Turističke zajednice Malog Lošinja, Slovenija je jedno od četiri najvažnija emitivna tržišta po pitanju noćenja stranih gostiju.

Upravo zato, vodeći brend Lošinj Hotels & Villas 30. studenoga u ljubljanskom restoranu "diVino" organizira jedinstveni događaj pod nazivom "Dani Lošinja u Ljubljani".

Goste očekuju vrhunski specijaliteti otočke gastronomije, pripremljeni od svježih lokalnih namirnica, koji će biti spojeni s jedinstvenom atmosferom koja spaja tradiciju i luksuz karakterističan za Lošinj. Upravo su nagrađivani restorani Alfred Keller i Matsunoki perjanice brenda Lošinj Hotels & Villas, zbog kojih se brojni gosti vraćaju baš na Lošinj.

Na ekskluzivnoj večeri gosti će prisustvovati cooking showu, u čijem će središtu biti grdobina uklopljena s vrhunskim slovenskim vinima Mare Santo. Tako će i simbolično ova večera biti spoj dobrih odnosa Lošinja i slovenskih gostiju.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila na slikovitom otoku Lošinju. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju.

Otok Lošinj ima bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća te je posvećen očuvanju i promicanju ostavštine luksuza i wellnessa.

Lošinj Hotels & Villas u svom portfelju ima luksuznu kolekciju, koja sadrži boutique i ultra luksuzne objekte, kao i klasičnu kolekciju s objektima s četiri zvjezdice, a svi su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime te nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, više puta nagrađene wellness programe te niz sadržaja idealnih za intimni bijeg, aktivni odmor ili obiteljski odmor.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini