PREDANI RADU

Lijepu priču o hrvatskom zdravstvu pohvalio i Beroš: "Ovo pokazuje da građani prepoznaju trud i empatiju naših djelatnika"

| Autor: Glas Istre
(Snimio Davor Kovačević / Novi list)

(Snimio Davor Kovačević / Novi list)


‘‘Čovjek kojemu je spašen rođendan!‘‘ Tako je svoju kratku priču naslovio Osječanin Mario Opačak, koji se u petak 18. kolovoza našao među brojnima u Hrvatskoj, pa tako i na jadranskoj obali koji su iz raznih razloga morali potražiti hitnu medicinsku pomoć, kako piše Jutarnji list.

On je između ostalog napisao i ovo:

Pa, molim sve ljude da ne iznose samo loše priče, već i ono u čemu smo najbolji a to je ljudskost. Ove dvije žene su za mene ponos Hrvatske i molim ministara Beroša, ako ovo ikada pročita, da ih nagradi i ne dozvoli da ovi Anđeli napuste Hrvatsku, jer uvjeti u kojima rade i njihovo ponašanje ne ide ruku pod ruku, njihov stav, znanje i mirnoća daju za vjerovati kao da rade u medu medenom, ali realnost je drugačija. Ministre posjetite sestru Jović, dr. Biočić i vozača Matasa. Ponavljam nemam veze s ljudima, samo sam jedan zadovoljni i ponosni “turist” iz Osijeka koji je oduševljen načinom prijema i ljudskosti koju sam doživio.

A nakon toga javio se i ministar zdravstva Vili Beroš objavom na društvenim mrežama.

Priča pacijenta iz trogirske Hitne pokazuje da građani prepoznaju trud i empatiju naših djelatnika. Prepoznaju kada je pacijent u??. Dijelim zadovoljstvo pacijenta, ponosan na djelatnike i zahvalan?? koji prenose jedan od brojnih primjera iz ???? zdrav. sustava, napisoa je Beroš.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater