ZAGREB

Zbog odrona zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog odrona i prepriječenog stabla na kolniku, jutros je zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu, silazak prema Zagrebu moguć je sa zagorske strane. 

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u zonama radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se suženim kolnikom, uz moguće povremene zastoje, objavio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) na portalu Revija HAK, gdje se privremeno objavljuju izvješća o prometu zbog hakerskog napada na HAK.

Zbog radova zatvoreni su: ulazni krak čvora Jakuševec u smjeru Lipovca (A3) na zagrebačkoj obilaznici, A3 Bregana-Lipovac  na čvoru Ivanić Grad izlazni krak iz smjera Lipovca prema Ivanić Gradu, te izlazni krak iz smjera naplate Ivanić Grad u smjeru Zagreba. A2 Zagreb-Macelj izlazni krak čvora Sveti Križ Začretje iz smjera Zagreba.
Zbog radova vozi se dvosmjerno jednim kolnikom na autocestama: A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u tunelu Konjsko (jednom tunelskom cijevi); A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i čvora Zabok; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata.

Kolona teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo duga je oko  kilometar. 

U pomorskom prometu nema poteškoća. Do 10. lipnja ukinuti su polasci katamarana na linijama Split-Hvar u 16,30 sati i Hvar-Split u 18 sati.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of