ZAGREB

MUP: Provedba granične kontrole noćas duža zbog redovitog održavanja sustava

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Redovito održavanje sustava za upravljanje državnom granicom, u noćnim satima između utorka i srijede, 7. i 8. veljače, produžit će vrijeme provedbe granične kontrole, izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

MUP će noćas provesti redovno održavanje Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom (NISUDG), što će, na većini graničnih prijelaza, uzrokovati prekide odnosno odgode u provedbi granične kontrole putnika, a posljedično i dulje vrijeme za prelazak državne granice.

Slijedom navedenog, kako bi putnici izbjegli dulja čekanja na provedbu granične kontrole na tim graničnim prijelazima, iz MUP-a su preporučili da u to vrijeme koriste alternativne cestovne granične prijelaze.

To su Tovarnik i Bajakovo na granici s Republikom Srbijom. Na granici s Bosnom i Hercegovinom preporučuje se koristiti granične prijelaze: Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Maljevac, Ličko Petrovo Selo, Jasenovac, Kamensko, Vinjani Donji i Nova Sela, a Karasovići na granici s Crnom Gorom, stoji u priopćenju.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater