OPATIJA

U Opatiji otvoreno osam hotela, očekuje se 600 gostiju

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U Opatiji je otvoreno osam od ukupno 32 hotela, očekuje se da će u njima novogodišnje blagdane provesti oko 600 gostiju, a novac planiran za novogodišnji vatromet bit će doniran za pomoć stradalima u potresu, izvijestili su u srijedu iz Turističke zajednice Grada Opatije.

Iz opatijske Turističke zajednice ističu da je Opatija blagdanski i raskošno uređena te da je najavljenih gostiju bilo više, ali da je nakon uvođenja propusnica povećano otkazivanje rezervacija. Smatraju da će rezultat, s obzirom na uvjete pandemije koronavirusa, biti zadovoljavajući.

Za sve koji nisu mogli posjetiti Opatiju i Advent u tom gradu, Turistička zajednica Grada Opatije osigurala je virtualnu šetnju i prigodnu video-razglednicu, koja je do sada imala više milijuna pregleda.

Posebnu novogodišnju čestitku pripremio je Opatijski komorni orkestar, koji će na staru godinu objaviti glazbenu razglednicu i pridružiti se obilježavanju 250 godišnjice rođenja Ludwiga van Beethovena.

Iz opatijske Turističke zajednice još su naveli da će na Novu godinu jedna tradicija ipak biti održana te da će, točno u podne, te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Opatijski kukali tradicionalno otvoriti kupališnu sezonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum