KRIM-OBRADA

ZAPLJENA DROGE U ISTRI: Labinjan u stanu držao popriličnu količinu marihuane i amfetamina, Vodnjanka u vrtu uzgajala indijsku konoplju

| Autor: Glas Istre
(Foto: PU Istarska)

(Foto: PU Istarska)


Labinski i pulski policajci dovršili su dva kriminalistička istraživanja i prijavili dvije osobe zbog sumnje da su počinile kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Labinska je policija postupala po operativnim saznanjima da 42-godišnjak iz Labina preprodaje drogu te su policijski službenici temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu stana u Labinu. Pronašli su 1,2 kilograma marihuane, 21,5 grama amfetamina te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Pulska policija provela je pak kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom iz Vodnjana, za koju je utvrđeno da je proizvodila drogu. Naime, prilikom pretrage, koju su policijski službenici obavili temeljem naloga nadležnog suda, u vrtu na području Vodnjana pronađeno je sedam stabljika indijske konoplje, visine od 44 do 77 centimetara. Protiv osumnjičene se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

(Foto: PU Istarska)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum