KRIM ISTRAGA

FOTO / POLICIJA PRONAŠLA PLANTAŽU MARIHUANE KOD PAZINA: Uhićen 24-godišnjak

Policijski službenici pronašli su nasade indijske konoplje te su dočekali osumnjičenika koji se došao pobrinuti za biljke koje je posadio

| Autor: Glas Istre
(Foto: PU Istarska)

(Foto: PU Istarska)


Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave istarske, u suradnji s djelatnicima Policijske postaje Pazin s Ispostavom Buzet, proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te krivotvorenje isprave.

Policija je utvrdila kako je 24-godišnjak tijekom lipnja na zemljištu u okolici Pazina posadio i uzgojio 70 stabljika indijske konoplje, a sve kako bi ih dalje mogao neovlašteno prodavati. Policijski službenici zatekli su osumnjičenog 5. srpnja oko 21.45 sati na zemljištu, zajedno sa spomenutim stabljikama indijske konoplje, visine od 80 do 120 centimetara.

(Foto: PU Istarska)

Policijski službenici uhitili su 24-godišnjaka i priveli ga u policijsku postaju, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su da je, osim što je uzgajao drogu radi daljnje preprodaje, počinio i kazneno djelo krivotvorenje isprave. Naime, do svojih nasada došao je automobilom Ford, na koje je postavio pulske registracijske pločice, za koje je utvrđeno da pripadaju drugom vozilu.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 6. srpnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a policijski službenici nastavljaju provoditi izvide.

(Foto: PU Istarska)(Foto: PU Istarska)(Foto: PU Istarska)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater