zapljena droga

VELIKI POLICIJSKI ULOV: U garaži im našli preko stotinu kilograma marihuane i pola kilograma kokaina

| Autor: Hina
ilustracija: PU istarska

ilustracija: PU istarska


 Nakon što je u istrazi zaplijenila nešto manje od 109 kilograma marihuane i 528 grama kokaina, zagrebačka policija privela je dvojicu muškaraca i ženu koje sumnjiči da su radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina, koje su skrivali i prepakiravali u iznajmljenom stanu u Novom Zagrebu te u garaži na Trešnjevci.

Policija je u srijedu priopćila kako je muškarce u dobi od 33 i 38 godina te 33-godišnju ženu kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prilikom uhićenja u ponedjeljak oko 13.30 sati u Malnarovoj ulici 38-godišnjak je policiji dragovoljno predao 148 grama marihuane pakirane u dva plastična paketa, kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Policija je istog dana u poslijepodnevnim satima pretragom stana koji koriste osumnjičeni pronašla 1,3 kilograma marihuane pakirane u četiri paketa, 528 grama kokaina pakiranih u dva plastična paketa, tri digitalne vage s tragovima droge te uređaj za vakumiranje i vrećice za pakiranje.

U utorak ujutro u garaži na Trešnjevci koju koristi 38-godišnjak policija je otkrila 107 kilograma i 350 grama marihuane pakirane u 102 plastična paketa te vreće i folije za pakiranje.

U policiji ističu kako pronađena količina i način pakiranja droge te predmeti za vaganje i pakiranje, uz novac, idu u prilog činjenici da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini