akcija "Kristal"

UHIĆENA SRPSKA STARLETA TIJANA MAKSIMOVIĆ U luksuznu vilu dovela djevojke radi prostitucije. Policija zatekla orgije, hrpu kokaina i oružje. A ondje je zatečen i poznati nogometni sudac s ovih prostora

| Autor: Glas Istre
foto Instagram

Srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana iPhone uhićena je u akciji "Kristal" bosanskohercegovačke policije zajedno sa još 15 osoba prilikom upada policije u vikendicu u mjestu Suho Polje pokraj Bijeljine, piše Jutarnji list

Uhićena je zbog sumnje da je na zabavu u vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Kako pišu Nezavisne novine, starleta je navodno sa tri djevojke ilegalno prešla granicu iz Srbije, i to čamcem preko Save.

Kako piše Blic, sve tri djevojke su punoljetne i žive u Beogradu. Jedna od njih je Tijanina prijateljica Sofija Gačić, atraktivna manekenka, za koju su srpski mediji svojedobno pisali da je bila u vezi sa Aleksom Balaševićevem, sinom omiljenog kantautora.

Tijana je uhićena zbog podvođenja i prostitucije, a Blic je došao u posjed njezine prepiske s jednim klijentom koji govori o načinu na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

- Sad sam se čula sa kolegicom i dogovorile se... uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2.800 eura, ako ti je merak možeš i 3.000 eura zaokružiti. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo - napisala je Tijana Ajfon u poruci.

- Inspektori su došli do saznanja da pojedinci iz BiH organiziraju kokainske zabave i orgije i zbog toga je pokrenuta akcija. Pratili smo te ljude kroz dulje vremensko razdoblje. Zatim su dobili informaciju da se novo druženje organizira u srijedu navečer u iznajmljenoj vikendici kod Bijeljine. Tijana i djevojke su čamcima prešle preko rijeke Drine, a ostali “gosti” su svojim luksuznim limuzinama došli u vikendicu – rekao je izvor za Srpskainfo.

Njihove planove onemogućila je policija. U vikendici su zatekli čak 35 osoba i to devet djevojaka i 26 muškaraca.

- Neki od njih su zatečeni u krevetima, droga i alkohol su bili po stolovima, a na podu vikendice nađeno je nekoliko odbačenih pištolja, ali i kartice sa kojih su konzumirali kokain – piše Srpskainfo.

Među uhićenima je i jedno poznato ime iz svijeta nogometa - priznati slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić, koji je sudio i u Ligi prvaka.

Saslušan je kao svjedok, a policija ističe da nije bio organizator te da je ubrzo pušten, piše Jutarnji list


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater