STRAŠNO

UBOJSTVO U DALMACIJI: Majka pokušala odvratiti sina od suicida, na kraju nesretna žena smrtno stradala

| Autor: Glas Istre
(Snimio Vojko Bašić / Cropix)

(Snimio Vojko Bašić / Cropix)


Zamjenica Županijskog državnog odvjetnika koja rukovodi istragom ubojstva 83-godišnje žene koja je u srijedu ujutro pronađena mrtva u obiteljskoj kući u Kaštel Sućurcu, a za što je uhićen njen 58-godišnji sin zasigurno će tijekom istrage, među inim, od nadležnih institucija zatražiti medicinsku dokumentaciju kako bi se utvrdilo je li ubojica psihički bolestan i ako jest, je li, kad i gdje liječen, piše Slobodna Dalmacija.

Muškarac je, prema prvim rezultatima očevida, sam sebe pokušao ubiti nožem da bi onda, kad ga je majka pokušala spriječiti, jednim ubodom u vrat njoj okončao život. Prema neslužbenim informacijama iz splitske policije, oni su od 1996. godine prema njemu intervenirali ukupno deset puta.

(Snimio Vojko Bašić / Cropix)

Najteži krimen sin je napravio 2007. godine kada je prijavljen zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju te je bio uhićen i priveden pred istražnog suca.

Od tada pa do tragičnog događaja policija je još pet puta intervenirala prema 58-godišnjaku. Tako su 2010. i 2012. godine dva puta izlazili na teren nakon zaprimljenih dojava da se muškarac nalazi u teškom zdravstvenom stanju te su ga odvozili u bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

(Snimio Vojko Bašić / Cropix)(Snimio Vojko Bašić / Cropix)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater