NI KACIGA NIJE POMOGLA

KOBNA VOŽNJA: U prometnoj nesreći na cesti kod Valalte poginuo je 17-godišnjak iz Rovinja

| Autor: Mateo SARDELIN


U teškoj prometnoj nesreći u Rovinju poginuo je 17-godišnjak iz Rovinja. Nesreća se dogodila u srijedu oko 18 sati na cesti između autokampa Valalta i Rovinja.

Mladić je prema neslužbenim informacijama upravljao motociklom Aprilia 125 ccm pulskih oznaka iz smjera autokampa prema Rovinju te je dolaskom u zavoj u lijevo izgubio nadzor i sletio van kolnika udarivši u rasvjetni stup. Uslijed silovitog udarca mladić je na mjestu preminuo. Rovinjska policija je odmah po dolasku zatvorila cestu za sav promet koji s odvijao okolnim pravcima, a mrtvozornik je mogao konstatirati samo smrt. Tijekom očevida na mjesto nesreće je došao i Mirko Grujić, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, budući da se radi o maloljetnoj osobi.

Očevid je trajao do 21.30 sati kada je pogrebno poduzeće odvezlo tijelo preminulog mladića na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije po nalogu državnog odvjetnika, a motocikl je izuzet radi vještačenja. Cestarska služba je počistila kolnik od dijelova motocikla te je potom normaliziran promet. Neslužbeno smo doznali da je mladić na sebi imao zaštitnu kacigu i da je motociklom upravljao sa položenim vozačkim ispitom. O dinamici same nesreće izvijestiti će policija u četvrtak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter