NAJNOVIJEna cesti Novigrad - Umag, kod mjesta Križine

NEOPREZNO PRETJECANJE: U prevrtanju Audija ozlijeđene dvije maloljetnice iz Umaga

| Autor: Marica KOŠTA


Dvojica mladića, državljani Makedonije, i dvije maloljetnice iz Umaga koji su se nalazili u vozilu marke Audi slovenskih nacionalnih oznaka i u nedjelju poslijepodne doživjeli prometnu nesreću lakše su ozlijeđeni. Nesreća se dogodila na cesti Novigrad - Umag, kod mjesta Križine.

Iz Operativno-komunikacijskog centra policijske uprave istarske doznajemo da je vozač Audija, 20-godišnji državljanin Makedonije s prebivalištem u Sloveniji, oko 18.40 sati, nakon naselja Križine, u blizini marketa Špina, započeo s pretjecanjem automobila Renault pulskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak iz Umaga. Prilikom pretjecanja je vozač izgubio nadzor nad Audijem, prešao na lijevu kolničku traku, a potom i sletio izvan kolnika gdje se Audi prevrnuo na krov.

U nesreći su lakše ozlijeđeni 20-godišnji vozač, 17-godišnja suvozačica iz Umaga, te 21-godišnji putnik i 16-godišnjakinja iz Umaga. Svi su prošli s ogrebotinama, a 17-godišnjakinji je zbog posjekotine na glavi savjetovano da ode na daljnje preglede u bolnicu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam