UŽASNI LJUDI

TRAGEDIJA U RIJECI: Utopio se muškarac kojeg su pijani "prijatelji" gurnuli u more. Sve je vidio svjedok i nevjerojatno je što je napisao!

| Autor: Glas Istre

U Rijeci na plaži na Pećinama pored hotela Jadran sinoć je došlo do utapanja muškarca, piše Novi list. Tragičan događaj imao je, međutim, i strašnu "predigru" - nesretnika je u more gurnula skupina drugih muškaraca koji su se u tom trenutku nalazili na plaži.

Događaj su Novom listu potvrdili iz Policijske uprave primorsko–goranske, iz koje ne navode uzrok smrti stradalog. O tome će izvijestiti nakon očevida koji još traje.

Sve je na društvenim mrežama opisao jedan od svjedoka:

"Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stijene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina.

Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog "prijatelja" nasilno u more.

Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno.


Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.

U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kad sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali "mulac šta glumiš", "nemoj da podivljam pa će gospoda policija morat’ pucat’ po meni".

Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosje, pa čak i zatvorski.

Jedan život je izgubljen, ali se nadam da će odgovorni znati kazniti ovo", napisao je A. V. na društvenoj mreži. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum