NAJNOVIJEPAZIN

FOTO/ Tony Cetinski danas na sudu zbog prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Ibrahim Kevljanin - Ne osjeća se krivim!

| Autor: Mateo SARDELIN


Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće, ne osjećam se krivim, izjavio je Toni Cetinski na pazinskom Općinskom sudu gdje je danas počelo suđenje poznatom pjevaču Toniju Cetinskom zbog prometne nesreće iz studenoga 2017. godine u Rovinju, kada je smrtno stradao Ibrahim Kevljanin u Pustoj ulici.
 
Cetinski je na pazinski sud došao u pratnji svog branitelja Gorana Marjanovića, a pored njih na raspravi će optužnicu braniti pazinsko tužiteljstvo. Za prvi dan suđenja nije predviđeno saslušanje niti jednog svjedoka, već će se razmatrati o dokaznim prijedlozima kada će obje strane moći iznijeti svoje primjedbe, žalbe i prijedloge.
-Tražimo da sud provede rekonstrukciju događaja radi uvida u događaj, kazao je branitelj optuženog uz zahtjev da uz njega suđenju nazoči i vještak za promet. 
 
Suđenjem predsjeda sutkinja pazinskog Općinskog suda Tanja Prenc Kanis. Do kraja suđenja biti će saslušani brojni svjedoci i vještaci, a vjerujemo da će optuženi Cetinski svoju obranu iznijeti na kraju postupka. 

Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam